WeCareAcademy

Voor en door zorgprofessionals. De WeCareAcademy helpt artsen, verpleegkundigen en apothekers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Lees meer

Klassieke zorgverlener heeft z’n langste tijd gehad

De techniek wordt geavanceerder. Door de koppeling van miljoenen gegevens rollen de diagnose en behandelaanpak zo uit de computer. Daarmee verandert de klassieke rol van zorgverleners.

Een arts wordt coach en begeleider van de patiënt. De verpleegkundige het luisterend oor tijdens het behandeltraject, die de arts waar nodig van een aanvullende informatie voorziet. En de apotheker biedt steeds vaker medicijnen & farmacotherapeutische strategieën op maat. Binnen deze ‘coachende zorgverlening’ voeren persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie, de boventoon. Zodat wij als zorgverleners nog meer invoelend worden en echt contact maken mét onze patiënten. Betere zorg met persoonlijke aandacht; precies waarom we ooit voor dit vak kozen.

Ontwikkelmodules

Als goed opgeleide zorgverlener heb je al veel vakkennis. De modules in de WeCareAcademy zijn daarom vooral toegespitst op vaardigheden die je niet op de Hogeschool of Universiteit leert maar in de praktijk hard nodig hebt en de ontwikkeling van jou als persoon. Op competenties die jou als zorgverlener gaan helpen om het verschil te maken. En daarmee bijdragen aan jouw werkgeluk én daarmee betere patiëntenzorg.

Denk bijvoorbeeld aan vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking, onderzoekend vermogen & reflectie, innovatie, organisatie en kwaliteitsbevordering. Er zijn individuele en groepsgerichte modules. De begeleiding is altijd in handen van professionals, die de zorgpraktijk goed kennen.

Ben je zelf geen zorgverlener maar werkt je dagelijks vanuit een zorginstelling met zorgverleners die je (extra) zou willen ondersteunen in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling om hen gezond aan het werk te hebben en houden, neem dan contact op met ons op.

Intervisie

Wie in hetzelfde schuitje zit, snapt precies waar jij tegenaan loopt. 'Intervisie onder leiding van een professional met collega-artsen, verpleegkundigen en apothekers levert vaak verrassende inzichten en oplossingen!

Coaching

Bewustwording van je overtuigingen, belemmeringen én mogelijkheden. Reflectie geeft persoonlijke groei en zelfvertrouwen als persoon én zorgverlener. Onze ICF-gecertificeerde coaches helpen je daarbij.

Masterclasses

Onze Masterclasses staan in het teken van de ontwikkeling van vaardigheden en competenties die jij als zorgverlener niet op de Hogeschool of Universiteit leert en in de praktijk toch erg goed kan gebruiken

CanMeds

Meer informatie over deze en andere ontwikkelmodules neem dan contact op met Beloe Schermerhorn via beloe@student-care.nl of 0628505296

Ontwikkel jezelf als zorgverlener of als zorgorganisatie!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Agenda events

Sorry, no posts found.

Neem contact met ons op

Neem Contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.