Actueel

en je benieuwd of werken als arts Maatschappij & Gezondheid jou past? En wil je meer te weten komen over dit bijzondere vakgebied? Tijdens de online inspiratiesessie op 19 april vertelt Natascha Cikor alles over haar werk als jeugdarts.
Bij StudentCare werken studenten geneeskunde en HBO-verpleegkunde. Ze doen relevante werkervaring op in de zorg. Hoe ervaren ze dit? En wat doen ze verder in het dagelijks leven? We vroegen het aan StudentCare student Kayleigh van den Broek (23).
Samen met TalentCare organiseren wij online events. Inspiratiesessies waarbij je live kunt luisteren naar, en vragen kunt stellen aan medisch specialisten. Kijk nu de uitzending terug met Margot van Remmerden (arts voor verstandelijk gehandicapten).
Bij StudentCare werken studenten op bijbanen in de zorg. Maar wie zorgt er voor hen als zij voor anderen zorgen? Het kantoorteam! We stellen je voor aan onze Manager Studenten Sanne.
Winactie: Wij geven 5 koffiekaarten weg van de Coffeecompany! Ben jij eerstejaars geneeskunde of hbo-v en studeer je in Amsterdam? Check dan snel deze actie!