De ideale bijbaan voor medisch studenten (HBO/WO)

Locatie: regio Utrecht

 

Jij bent een ambitieuze student geneeskunde, hbo-verpleegkunde of medische hulpverlening (BMH) en de komende tijd veel beschikbaar omdat je bijvoorbeeld moet wachten op je co-schappen. Of je hebt gewoon tijd naast je studie en wil graag relevante werkervaring opdoen in de zorg. Het liefst bij een bedrijf waar jij jezelf volop kunt ontwikkelen en alvast kan ontdekken welke richting echt bij je past. Herkenbaar? Maak dan van jouw bijbaan een carrière en ga aan de slag bij StudentCare!

Dit ga je doen

StudentCare biedt bijbanen op verschillende plekken in de zorg. Jij kiest zelf waar je aan de slag gaat. We hebben doorlopend interessante opdrachten in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, huisartsenpraktijken en medische contactcentra. Op deze plekken kun je onwijs veel leren over bijvoorbeeld triage, PG, somatiek en revalidatie. Onze opdrachtgevers zitten door het hele land. Kortom: er is altijd plek voor een enthousiaste student zoals jij!

Jouw toekomst is onze zorg!

Werken bij StudentCare is meer dan een bijbaan. Naast lekker bijverdienen en relevante werkervaring opdoen is het mogelijk om een ontwikkelprogramma voor medisch studenten te volgen. Via een startmiddag, ontwikkelgesprekken met een persoonlijke coach en workshops met andere studenten ontdek je welke plek in de zorg écht bij je past. Deze trainingen, coaching sessies en intervisies zijn allemaal onderdeel van de WeCareAcademy.

Je versnelt dus je eigen ontwikkeling, maar verbetert ook de zorg. Want als jij als zorgverlener op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben.

Dit bieden wij jou:

Wie ben jij?

Jij bent student geneeskunde, hbo-verpleegkunde of medische hulpverlening (BMH) en minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar. Je wilt graag de kennis die je opdoet tijdens je studie toepassen in de praktijk. Naast vakinhoudelijke groei vind je persoonlijke groei belangrijk. Je hebt een passie voor de zorg en kijkt hier met een frisse blik naar. Jij bent iemand die het verschil wilt maken. Het liefst vandaag al.
 

Reageer vandaag nog!

Zet vandaag de eerste stap naar een bijbaan die er écht toe doet. Laat slechts een paar gegevens achter en Sanne neemt contact op om kennis te maken.

Keith Kanis

Keith Kanis

Coördinator Recruitment

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden bij StudentCare! Ik ben bereikbaar via 0614727959