29 november 2019 | Vacature | 3 minuten lezen

Migratie EPD zorginstellingen

Als student geneeskunde heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgprofessional van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel om een goede zorgverlener te worden. Wij bieden geneeskunde studenten de mogelijkheid om dit te ervaren bij StudentCare. Voor ons multidisciplinaire team zoeken we geneeskunde studenten die daarnaast ook ambitieus zijn om de zorg te willen verbeteren. Trotse en leergierige zorgverleners in spé met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor zorg met de menselijke maat. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Dit kun je verwachten

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, bieden wij jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk ervaring op te doen op verschillende plekken in de zorg. De werkervaring die je opdoet, helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding. 

Als geneeskunde student is het mogelijk om vanaf jaar 3 in je studie te werken voor een van de EPD migratie projecten in zorginstellingen. 
Een elektronisch patiëntendossier (EPD) bevat medische patiëntengegevens in digitale vorm. Alle betrokken zorgverleners kunnen de medische gegevens van de patiënt inzien en uitwisselen.
Voor deze projecten zoeken wij geneeskunde studenten die met een kritische, medische blik kunnen kijken bij het omzetten van EPD’s. Je werkt samen met collega’s van StudentCare. Deze projecten zijn voor bepaalde tijd.  

Wij zijn een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. StudentCare heeft een open en betrokken cultuur waarbij, naast het opdoen van relevante werkervaring, je persoonlijke ontwikkeling ook heel belangrijk is. Gedurende jouw baan ondersteunen we je met onderwijs, een buddysysteem en begeleiding. Wij nodigen je uit om met een nieuwsgierige blik te kijken naar wat er beter kan en dit uit te spreken. 

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor StudentCare betekent goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van goede arbeidsvoorwaarden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over StudentCare. Tot snel!

Solliciteer direct!

  • Upload je bestanden als PFD
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
    Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen