StudentCare ontzorgt de zorginstelling

StudentCare verleent zorg binnen zorgorganisaties in de eerstelijnszorg op het gebied van ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg en psychiatrische instellingen en in de tweedelijn. Organisaties, die net als wij elke dag de zorg een beetje beter willen maken.

Waarom StudentCare

Het StudentCare-team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we wat u nodig heeft. En bereiden we onze studenten daar goed op voor. Zodat u ze direct als zorgversneller kunt inzetten. Tijdens hun opdracht blijven we ze ondersteunen en coachen. Daar heeft u geen omkijken naar.

onze dienstverlening

Voor ziekenhuizen

Onze studenten zijn aanpakkers. Daar waar de werkdruk te hoog dreigt te worden, brengt deze nieuwe generatie zorgverleners verlichting. Door hun opleiding zijn ze direct inzetbaar op diverse poli’s en in functies die medische- en medisch administratieve vaardigheden vereisen, zoals:

Voor verpleeghuizen

In de ideale wereld heeft uw team voldoende tijd en aandacht voor iedere bewoner. Maar de praktijk is soms anders. Onze studenten Verpleegkunde en Geneeskunde bieden uitkomst als u tijdelijk extra handen aan het bed nodig heeft. En ze kunnen nog zoveel meer! Denk daarbij aan de volgende functies:

bijbaan in de ouderenzorg

Voor apotheken

Apotheken hebben een belangrijke rol bij het realiseren van onze missie: ‘De beste zorg met persoonlijke aandacht’. Maar als de werkdruk hoog is, komt die persoonlijke aandacht soms in de knel. Veel apotheken versterken hun team daarom graag met onze studenten Farmacie. Deze aankomend vakgenoten ondersteunen u onder meer met:

Voor huisartsen

Of u nu algemene praktijkondersteuning zoekt of hulp bij triage, wij zorgen voor de juiste zorgversneller. Tijdens de opdracht investeren we in de groeiversnelling van uw nieuwe praktijk-kracht. Daar worden u, uw team en uw patiënten beter van! Onze studenten Geneeskunde en Verpleegkunde werken voor solo-, duo-, HOED-praktijken en zorgcentra als:

Wij werken onder andere samen met

Emile Polman

algemeen manager GGZ Centraal

‘De coaching en begeleiding die TalentCare haar zorgverleners biedt, is echt onderscheidend ten opzichte van concurrerende organisaties. De selectie en matching van zorgverleners doen ze goed. Bovendien houdt TalentCare gedurende het traject de vinger aan de pols. Zij bieden talentvolle artsen en verpleegkundigen de kans om zich te ontwikkelen in het vak.’ 

Verbeterinitiatieven

We stimuleren onze zorgverleners continu om het verschil te maken, met initiatieven die een concreet positief effect hebben op de zorgkwaliteit. De zorgverlener bedenkt en de opdrachtgever bepaalt wat dat initiatief is. Bij iedere opdracht mag daar 2 volle dagen tijd aan besteed worden. Op onze kosten. Benieuwd wat dat oplevert?

Stefan Ottenbros

Oprichter + Directeur StudentCare

‘Onze studenten maken een groeiversnelling door. Dat geeft ze een mooie voorsprong als ze de collegebanken verlaten’ 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We hebben het hier voor u op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

StudentCare werkt

Roy Laan

Roy Laan

Coördinator opdrachtgevers

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Als zorgorganisatie begrijpen wij als geen ander voor welke uitdagingen u staat. Heeft u een vraag? Ik denk graag met u mee zodat u de focus kunt houden op het leveren van de best mogelijke zorg.