De nieuwe
generatie
zorgverleners

voor de ontwikkeling en ondersteuning van een nieuwe generatie zorgverleners.

voor artsen en verpleegkundigen die zichzelf en de zorg willen verbeteren.

voor talentvolle zorgverleners die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

In 2016 zijn we gestart met een droom: het zorgsysteem in Nederland beter maken voor iedereen. Want wij vinden dat iedereen recht heeft op de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Dat geldt ook voor de nieuwe generatie zorgverleners. We werken er met elkaar hard aan om die ambitie elke dag een beetje meer waar te maken.

StudentCare is onderdeel van de WeCareGroup. De WeCareGroup ontwikkelt en ondersteunt de nieuwe generatie zorgverleners. Artsen, verpleegkundigen en medisch studenten die net als wij vinden dat de zorg beter kan en moet. Onze missie: de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht voor iedereen in Nederland.

Over ons. de nieuwe generatie zorgverleners van StudentCare.

Voor en door zorgverleners

De meeste van ons komen zelf uit de zorgpraktijk. We weten hoe het is om zorgverlener te zijn. Dat onbeschrijfelijke gevoel als je écht iets kunt betekenen voor een cliënt. We weten ook hoe het voelt om aan het begin van je carrière te staan en de stap te maken van zorg in theorie naar praktijk. Het verantwoordelijkheidsgevoel en de druk die je ervaart als beginnende zorgverlener. Daar ondersteunen we je graag bij.

Persoonlijke aandacht en support

De Manager Studenten is aanspreekpunt en leidinggevende voor onze studenten. Degene die de opdrachten coördineert en alles regelt rondom planning, administratie en scholing. Ook als studenten behoefte hebben aan meer begeleiding of tegen een probleem aanlopen, kunnen ze bij de Manager Studenten terecht. We hechten veel belang aan persoonlijke aandacht en support. 

Care-community

Ons hoofdkwartier in Bussum voelt een beetje als een clubhuis. Vanuit hier houden we nauw contact met al onze werkstudenten en zorgverleners in het land. Ook komen zij regelmatig onze kant op. Behalve ons kantoor, is het namelijk ook de plek waar de WeCareAcademy is gevestigd. Hier ontmoeten we elkaar, wisselen we ervaringen uit, volgen we workshops, trainingen en lezingen. En nemen we de tijd om samen te borrelen en successen te vieren.

We Care + We Dare + We Aspire + We Share

Samen staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar. Betrokken, behulpzaam en bevlogen zetten we ons elke dag in voor onze zorgverleners en elkaar. Samen werken we doelgericht aan persoonlijke ontwikkeling en resultaatgericht aan zorgverbetering. Omdat we ervan overtuigd zijn dat werkplezier en het waarmaken van ambities de basis vormen voor succes en duurzame inzetbaarheid.

Ons verhaal
De nieuwe generatie zorgverleners

Neem contact met ons op

Wil je weten wat StudentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek.