StudentCare stelt voor: Sabahat - StudentCare

StudentCare stelt voor: Sabahat

Welkom Sabahat Siddique

Bij StudentCare ontwikkelen we de nieuwe generatie zorgverleners. Dit doen we door studenten Verpleegkunde en Geneeskunde een bijbaan met betekenis te bieden in de zorg. Ook helpen we hen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Sabahat Siddique is vorige week bij StudentCare begonnen als Manager Opdrachtgevers. We zijn super blij dat ze ons team is komen versterken en stellen haar graag aan je voor!

Hey, wil je jezelf eens voorstellen?
En hoe was je eerste week bij ons?

Ik ben Sabahat, 33 jaar oud, en ik heb net mijn eerste week als Manager Opdrachtgevers achter de rug. Het team heeft me echt super goed ontvangen en ik voel mij helemaal welkom. Het is alsof alsof ik al jaren bij StudentCare werk.

Ik heb Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd in Leiden en ben daarna Psychologie gaan doen. Vervolgens ben ik me gaan specialiseren in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ik heb voor deze studies gekozen omdat ik het belangrijk vind om andere mensen te helpen en ik graag een bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Ik zeg ook altijd “wees de verandering die je in de wereld wilt zien’’. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en kijk ik graag voetbalwedstrijden in het stadion zowel in Nederland als in het buitenland. Feyenoord is mijn favoriete Nederlandse club.  Verder houd ik erg veel van reizen en ik ben een echte gamer. Ik speel onder andere Call of Duty.

Hoe ben je bij StudentCare terecht gekomen?

Ik ben eerst altijd werkzaam geweest in de branche Zorg en Welzijn. Dit vond ik heel leuk omdat ik anderen hier echt bij kon helpen. Daarna ben ik iets totaal anders gaan doen. Ik werkte bij een grote uitgeverij als Sales Consultant HR Assessments / Accountmanager. Als Sales Consultant HR Assessments adviseerde en begeleidde ik HR-professionals binnen MKB+ organisaties bij het selecteren, ontwikkelen en behouden van talent. Ik was verantwoordelijk voor heel België en MKB in Nederland. Ik zat daar goed op mijn plek en was niet op zoek naar een andere baan. Vervolgens werd ik benaderd door een extern bedrijf en heb ik een heel fijn gesprek gevoerd over een baan bij StudentCare. Ondanks dat ik niet op zoek was naar een nieuwe baan hebben we een vervolggesprek ingepland. Dit gesprek was met Sanne, Jeroen en Stefan en was super leuk en fijn. Ik was heel enthousiast over StudentCare en heb toen besloten de stap te wagen naar StudentCare in de functie van Manager Opdrachtgevers.

‘’StudentCare leek mij een hele leuke werkplek omdat ik het zakelijke gedeelte en de zorg kon combineren bij deze baan.’’

Kun je wat meer vertellen over je functie bij StudentCare?

Als Manager Opdrachtgevers ben ik verantwoordelijk voor de verdere groei en professionalisering van StudentCare. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en ondersteunen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers, zowel voor grote als kleine bedrijven. Ik ondersteun organisaties waar we mee samenwerken en kijk samen met mijn collega Sanne Boekhoff welke student waar het beste geplaatst kan worden. Ik regel, ondersteun en werk samen met alle organisaties waar we een samenwerking mee hebben. Verder benader ik ook nieuwe organisaties zodat we nog meer fijne werkplekken hebben voor onze studenten en steeds meer kunnen groeien.

Wat zou je als eerste doen als je weer student was?

Ik zou optimaal genieten van de vakanties en van mijn studentleven zoals donderdagavond (studentenavond). Ook zou ik vaker spontaan in de auto stappen of een vlucht pakken om op reis te gaan naar het buitenland.

Wat wil je in de toekomst nog bereiken bij StudentCare?

In de toekomst wil ik ervoor zorgen dat er het aantal opdrachtgevers verder groeit zodat wij nog meer toffe werkplekken hebben voor onze studenten. Ik wil dat StudentCare meer naamsbekendheid krijgt in de branche Zorg en Welzijn. Ik vind dat de studenten de toekomst zijn en daarbij is het belangrijk om de studenten de mogelijkheid te bieden om zichzelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen bij verschillende doelgroepen. Dit wil ik graag realiseren door meer opdrachtgevers met verschillende doelgroepen aan te sluiten bij StudentCare. Ik wil graag met StudentCare ook ons persoonlijk ontwikkeltraject verder uitbreiden om de studenten te helpen in hun ontwikkeling als zorgverlener.  

Wat vind je van het ontwikkelprogramma dat we studenten aanbieden?

Ik vind het ontwikkelprogramma heel interessant en leuk, want dit zorgt ervoor dat de studenten betere professionals worden. Vaak loop je als student tegen dingen aan waar je pas achter komt als je ergens gaat werken. Door zo’n ontwikkeltraject kan je goed in kaart brengen waar je tegenaan loopt en krijg je extra ondersteuning van ons.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?   

Over 5 jaar wil ik graag gezegend zijn met: huisje, boompje, beestje. Ik wil dan ook een goed doel (in het buitenland) hebben opgericht om jonge kinderen en/of jongvolwassenen te helpen om zichzelf verder te ontwikkelen op verschillende levensgebieden. Verder wil ik dan een groot deel van Zuid-Amerika hebben bezocht. Ook wil ik dan graag een leidinggevende functie hebben en/of een eigen bedrijf hebben opgericht.

Wat wil je de lezers nog meegeven?

‘Het is oké dat je (nog) niet alles weet. Gebruik de tijd die je nu hebt om jezelf verder te ontwikkelen maar ook om meer van de wereld te zien. Probeer je kennis te verbreden door ervaring op te doen in de zorg. Alleen zo kom je erachter wat je wel of niet wilt.

You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.’’

Ben jij enthousiast en wil je ook bij StudentCare komen werken? Check dan hier onze vacatures of neem contact op met Sanne via onderstaand formulier.

Sabahat Siddique Manager opdrachtgevers

Manager Opdrachtgevers

Sabahat Siddique

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Als zorgorganisatie begrijpen wij als geen ander voor welke uitdagingen u staat. Heeft u een vraag? Ik denk graag met u mee zodat u de focus kunt houden op het leveren van de best mogelijke zorg.