29 november 2019 | Vacature | 2 minuten lezen

Triagist

Als student geneeskunde heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgprofessional van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel om een goede zorgverlener te worden. Voor ons multidisciplinaire team zoeken we geneeskunde studenten die samen met ons de zorg willen verbeteren. Trotse en leergierige zorgverleners in spé met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor zorg met de menselijke maat. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Dit kun je verwachten

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, bieden wij jou de mogelijkheid om zoveel mogelijk ervaring op te doen op verschillende plekken in de zorg. Deze werkervaring die je opdoet, helpt je in je keuzeproces voor een vervolgopleiding.

Als student geneeskunde is het mogelijk om vanaf jaar 3 in je studie te werken als doktersassistent in de huisartsenpraktijk. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt zowel telefonisch als in de praktijk. Jij zorgt ervoor dat je patiënt de juiste voorlichting en informatie ontvangt en plant de afspraken in bij de huisarts of praktijkondersteuner. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van correspondentie en onderzoeksuitslagen van patienten.

Wij bieden een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. StudentCare heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Gedurende jouw baan ondersteunen we je met onderwijs, een buddysysteem en coaching. En dagen we je voortdurend uit om aan te pakken wat beter kan.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor StudentCare betekent goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van goede arbeidsvoorwaarden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over StudentCare. Tot snel!

Solliciteer direct!

  • Upload je bestanden als PFD
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
    Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen