30 september 2020 | Vacature | 5 minuten lezen

Vacature Intercedent StudentCare

Intercedent StudentCare

Wij zoeken versterking in ons kleine team. Ben jij die manager, die studenten zoekt, verbindt en verder wilt ontwikkelen? Wil jij je in deze ‘doe-baan’ op allerlei vlakken ontwikkelen? En wil jij samen met ons echt impact maken in de zorg? Lees dan verder.

Help jij ons om aankomend artsen en verpleegkundigen te ontwikkelen?

Wat ga je doen

StudentCare is samen met TalentCare onderdeel van de WeCareGroup, en opgericht dóór en vóór zorgverleners. Wij vinden dat iedereen in Nederland de beste zorg verdient. En dat start met aandacht voor de zorgverleners van morgen. Bij StudentCare doet de volgende generatie zorgverleners, studenten geneeskunde en verpleegkunde, relevante werkervaring op zodat zij na hun studie met veel passie en vakbekwaamheid aan hun zorgcarrière kunnen beginnen.

StudentCare bereidt studenten voor op een snel veranderende medische wereld. Dat doen wij door hen meer dan alleen een interessante bijbaan in de zorg te bieden maar ook veel aandacht te hebben voor hun persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld door het aanbieden van onderwijs- en ontwikkelavonden.

Jouw profiel

Jij houdt ervan om te verbinden, organiseren, plannen, administreren en recruiten. Je werkt graag in een jonge, groeiende organisatie, waar iedere dag anders is en niets in beton gegoten staat. Jij weet dat mensen het verschil maken en draagt bij aan een positieve omgeving waarin de studenten kunnen leren, groeien en stralen tijdens hun studie en bijbaan. Jij bent iemand met een luisterend oor, en staat voor hen klaar als ze even niet meer goed weten wat ze willen. Je werkt graag in teamverband: resultaatgericht met eenzelfde doel voor ogen. Daarnaast ben je een levensgenieter. Iemand die alles met volle aandacht doet!

Wat ga je doen

Onze studenten worden breed ingezet bij bijvoorbeeld GGD’s die in coronatijden alle extra handjes kunnen gebruiken, maar ook in verpleeghuizen en in ziekenhuizen. Jij hebt daarin een duidelijke missie: jij zorgt voor voldoende instroom van nieuwe studenten, je bent verantwoordelijk voor de tevredenheid van de studenten en je regelt de administratie rondom het plaatsen en uitzenden van onze studenten. Kennis van de wet- en regelgeving omtrent flexwerken is hierbij een vereiste. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van scholingen. Dit alles met één duidelijk doel voor ogen: studenten die ontwikkeling bieden, waardoor zij keuzes maken die bij hen passen. Jij maakt impact bij de zorgverlener van morgen!

In deze functie werk je intensief samen met de manager studenten. Samen kijken jullie waar de nieuwe kansen liggen waarin jij met name het organiseren en plannen op je neemt. Je bent dus een echte aanpakker en vult de manager studenten hierin aan die verantwoordelijk is om de visie en sales goed neer te zetten. Overigens werk je ook regelmatig samen met andere collega’s op kantoor.

Wat vragen we van jou

 • Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar;
 • Minimaal HBO opgeleid;
 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als intercedent of als manager bij een detacheerder of uitzendbureau, of een aanverwante functie binnen een commerciële organisatie;
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving omtrent uitzenden! (ervaring met FlexService is een pré)
 • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met de zorg is een pré;
 • Je hebt veel zelfinzicht, wilt jezelf continu blijven ontwikkelen en bent gek op feedback;

Wat bieden we

Wij zijn een jong en professioneel team met de ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we via onze ontwikkelprogramma’s waarmee we studenten (verpleegkunde, geneeskunde en aanverwante medisch opleidingen) een bijbaan en ontwikkeling bieden buiten hun studie om. Jij wordt onderdeel van onze dynamische en ambitieuze club mensen die zich vol passie inzetten om de zorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met dit team maak je regelmatig uitstapjes en drink je gezellig op donderdagmiddag een borrel met het team. Je komt in een warm en hecht team terecht waar fijn samenwerken en resultaatgerichtheid hand in hand gaan. Samen dans je op de bar tijdens de wintersport en deel je jouw verhaal tijdens het persoonlijk leiderschapsweekend. In deze baan krijg je de unieke kans om de zorg te verbeteren en help je onze zorgverleners het verschil te maken. Je werkt met een groep gemotiveerde mensen die zichzelf doelgericht ontwikkelen.

 • MacBook Pro, iPhone en een leaseauto
 • Locatie: Bussum
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) 
 • Innovatieve pensioenregeling 
 • Dynamische en flexibele werkomgeving met korte lijnen
 • Ruime doorgroeimogelijkheden en een garantie op persoonlijke groei; the floor is yours 
 • Zekerheid: een vast salaris zonder bonussen. Salaris vanaf 2.500 EUR tot 3.500 EUR bruto per maand op basis van ervaring.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor StudentCare betekent óók goed zorgen voor jezelf. Samen met jou investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt training specifiek gericht op jouw functie en je neemt deel aan het algemeen onderwijs en intervisie met het kernteam. Ook de jaarlijkse wintersport en het persoonlijke leiderschapsweekend mag je natuurlijk niet missen!

Ben je geïnteresseerd?

Hebben we jouw interesse gewekt en kan je niet wachten om verder met ons in gesprek te gaan?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar janpieter@student-care.nl.

Doe dit voor de uiterlijke deadline van maandag 12 oktober om 23:59.

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over de vacature en StudentCare. Tot snel!

Solliciteer direct!

 • Upload je bestanden als PFD
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf.
  Je gaat ermee akkoord dat wij je gegevens ontvangen, gebruiken en verwerken om contact met je op te nemen naar aanleiding van je reactie op deze vacature.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze pagina delen