Bijbaan als doktersassistent - Leidsche Rijn - StudentCare

Vacature

Bijbaan als doktersassistent – Leidsche Rijn

Studeer jij geneeskunde? Zit je in jaar 3 of hoger en wil je weten hoe het eraan toe gaat in de huisartsenpraktijk? Solliciteer dan nu bij StudentCare voor een bijbaan bij een van de leukste huisartsenpraktijken in Utrecht!

Wat ga je doen?

In deze functie ga je aan de slag als Doktersassistent bij een Huisartsenprakijk in Utrecht Leidsche Rijn. Het is een grote praktijk met een enthousiast en jong team. Als Doktersassistent houd je je bezig met administratie, triageren, het informeren en adviseren van patiënten en bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die aan de balie komen. Naast deze administratieve taken ben je ook onderdeel van het assistentenspreekuur, waarbij je al echt medische handelingen uitvoert, denk hierbij aan hechtingen verwijderen, ondersteunen bij het vaccinatieprogramma, zwachtelen en meer. Tot slot draai je volop mee in het team en ben je ook bij teamoverleggen en de dagstart. 

Wil jij praktische ervaring opdoen in de huisartsenpraktijk, en ben je vanaf eind maart minimaal twee dagen beschikbaar? Solliciteer dan nu!

Wat bieden wij jou?

 • Functie als Doktersassistent in de huisartsenpraktijk
 • Locatie: Utrecht (Leidsche Rijn);
 • Salaris: vanaf €13,81 per uur, exclusief vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Voor minimaal 16 tot 40 uur per week;
 • Werktijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering, flexibele werkuren;
 • Gratis deelname aan ons onderwijsprogramma voor medisch studenten en persoonlijke begeleiding van onze Manager Studenten;
 • Duur opdracht: start 27 maart tot september, met kans op verlenging.

Wie ben jij?

 • Jij studeert geneeskunde (master). Eind jaar 3 van de bachelor mag ook, maar dan is het nodig dat je al ervaring hebt opgedaan in de huisartsenpraktijk;
 • Ervaring is een pré;
 • Je bent vanaf eind maart tot september minimaal 16 u/wk beschikbaar.

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via de button of neem contact op met Keith via studenten@student-care.nl of 06-14727959. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Coördinator Recruitment

Keith Kanis

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij samen ontdekken waar jij écht het verschil kan maken? Ik ga graag met je in gesprek!