Bijbaan in de apotheek - landelijk - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de apotheek – landelijk

Studeer jij farmacie? Wil je deze zomer lekker bijverdienen én relevante praktijkervaring opdoen? Solliciteer dan nu bij StudentCare in de apotheek!

Wat ga je doen?

We zoeken enthousiaste studenten voor apotheken in het hele land. Je vervangt de apothekersassistent wanneer deze met vakantie is. Om deze reden is het handig wanneer je eerder in de apotheek hebt gewerkt. Je bent het aanspreekpunt voor patiënten en helpt hen wanneer zij bij de balie komen. Zo krijg je een kijkje in de apotheek en leer je over het werk van de apotheker. Goed voor je cv én je portemonnee!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Functie in de apotheek;
  • Locatie: meerdere locaties in Nederland;
  • Voor wie: Studenten farmacie;
  • Ervaring is een pré;
  • Aantal uren en werktijden: divers
  • Salaris: €10 – €14 per uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij relevante praktijkervaring opdoen en werken aan je ontwikkeling als zorgverlener? Neem dan contact met mij op!