Bijbaan in de apotheek - landelijk - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de apotheek – landelijk

Studeer jij farmacie? En wil je komende maanden lekker bijverdienen én relevante praktijkervaring opdoen? Solliciteer dan nu voor de functie van Teller in de apotheek bij StudentCare!

Wat ga je doen?

We zoeken enthousiaste studenten voor apotheken in het hele land. Samen met andere studenten tel je de medicijnvoorraden in de apotheek, en zorg je dat deze goed worden verwerkt in het systeem, een belangrijke taak dus! Al vanaf het eerste jaar van je studie kan je werken op deze functie. Een mooie kans om vast een kijkje te nemen achter de balie in de apotheek. Goed voor je cv én je portemonnee!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Functie in de apotheek;
  • Locatie: meerdere locaties in Nederland;
  • Voor wie: Studenten farmacie (met een andere medische opleiding mag je ook solliciteren)
  • Geen ervaring nodig. Voor je start volg je via StudentCare een scholing zodat je goed voorbereid bent.
  • Zaterdagen van 09:00 – 17:00. Jij kiest zelf welke zaterdag jij werkt.
  • Salaris: €10 – €14 per uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne Boekhoff

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij relevante praktijkervaring opdoen en werken aan je ontwikkeling als zorgverlener? Neem dan contact met mij op!