Bijbaan in de apotheek - Dagmanager - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de apotheek – Dagmanager

Studeer jij farmacie of geneeskunde? Wil je op korte termijn lekker bijverdienen én relevante praktijkervaring opdoen in de apotheek? Solliciteer dan nu bij StudentCare!

Wat ga je doen?

We zoeken een student die het leuk vindt om aan de slag te gaan als Dagmanager bij onze voorraadinventarisaties. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het verloop van de voorraadinventarisatie. Je onderhoudt het contact met de apotheker en stuurt een team van Tellers aan. Samen met je team zorg je dat de voorraad in de apotheek geteld wordt en goed geregistreerd in het systeem. Om de functie van Dagmanager te doen is het nodig dat je ervaring hebt met voorraadinventarisaties. Een mooie kans om leidinggevende ervaring op te doen en te bouwen aan je netwerk in de farmacie. Een mooie bijbaan in de apotheek, dus, goed voor je cv én je portemonnee!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij

  • Functie als Dagmanager bij voorraadinventarisaties in de apotheek;
  • Locatie: Oost Nederland;
  • Voor wie: Student farmacie of geneeskunde. Het is nodig dat je ervaring hebt met het doen van voorraadinventarisaties;
  • Data: Zaterdagen t/m 18 december 2021;
  • Aantal uren: ongeveer 8 u/wk;
  • Salaris: €14 – €16 per uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren.

Heb je interesse? Solliciteer dan nu via de knop of neem contact op met Sanne (Manager Studenten) via 06-38854350 of sanne@student-care.nl

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij relevante praktijkervaring opdoen en werken aan je ontwikkeling als zorgverlener? Neem dan contact met mij op!