Bijbaan in de gehandicaptenzorg - Alphen aan den Rijn - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de gehandicaptenzorg – Alphen aan den Rijn

Ben jij student en doe je en medische opleiding? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als ADL-assistent bij onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn. Deze zorginstelling biedt mensen met een fysieke beperking de kans om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Cliënten wonen zelfstandig maar hebben hulp nodig bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), en die hulp biedt jij! De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar de behoeften en aanwijzingen die iemand geeft.

De werkzaamheden als ADL-assistent bestaan onder andere uit: ondersteunen van cliënten met lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, verplaatsen in en om het huis, toiletbezoek en af en toe eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Een mooie kans om praktijkervaring op te doen in de zorg, en dat al vanaf jaar één van je opleiding!

Meer informatie over StudentCare

StudentCare is onderdeel van de WeCareGroup. De WeCareGroup ontwikkelt en ondersteunt de nieuwe generatie zorgverleners. Artsen, verpleegkundigen en medisch studenten die net als wij vinden dat de zorg beter kan en moet. Onze missie: de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht voor iedereen in Nederland.

StudentCare ondersteunt jou als medisch student in jouw ontwikkeling als zorgprofessional. Want waarom wachten met werken in de zorg tot je bent afgestudeerd? Bij StudentCare vind je als medisch student de ideale bijbaan! Je kan je bij ons versneld ontwikkelen met een mooi onderwijsprogramma en ervaren hoe je in de praktijk samenwerkt aan betere zorg. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie als ADL-assistent in de gehandicaptenzorg;
  • Locatie: Alphen aan den Rijn (goed bereikbaar met het ov vanaf Leiden);
  • Salaris: vanaf €12,69 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering, flexibele werkuren;
  • Gratis deelname aan ons onderwijsprogramma voor medisch studenten en persoonlijke begeleiding van onze Manager Studenten.

Wie ben jij?

  • Jij bent student aan een medische opleiding. Je mag al vanaf het eerste jaar van je studie solliciteren;
  • Je bent minimaal 16u/wk beschikbaar;
  • Je zoekt een bijbaan voor langere tijd en kan minimaal een jaar bij deze opdrachtgever blijven werken. Zo leer je dit vakgebied écht goed kennen! We bieden hierbij natuurlijk wel een mooi ontwikkeltraject en op lange termijn de mogelijkheid om ook ervaring te doen bij onze andere opdrachtgevers.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Keith via 06-14727959 of mail naar studenten@student-care.nl. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Coördinator Recruitment

Keith Kanis

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Aan de slag op een bijbaan in de zorg? Ik help je aan een plek die bij jou past! Solliciteer of stuur mij een appje en ik neem contact met je op!