Bijbaan in de gehandicaptenzorg - Utrecht - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de gehandicaptenzorg – Utrecht

Ben jij student in een medische opleiding? Wil je makkelijk bijverdienen naast je studie én je verder ontwikkelen als zorgverlener? En heb je tijd om deze zomer relevante ervaring op te doen? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! Wij zoeken enthousiaste studenten die aan de slag willen als ADL-assistent in de gehandicaptenzorg in Utrecht.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als ADL-assistent bij onze opdrachtgever in Utrecht. Deze zorginstelling biedt mensen met een fysieke beperking de kans om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Cliënten wonen zelfstandig, maar hebben soms hulp nodig bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, en die hulp biedt jij! De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar de behoeften en aanwijzingen die iemand geeft. 

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: ondersteunen van cliënten met lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, verplaatsen in en om het huis, toiletbezoek en eenvoudige verpleegtechnische handelingen.

Meer informatie over StudentCare

Tijdens je studie maak je veel keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze beslissingen zijn soms lastig, omdat je vaak nog onvoldoende weet hoe de praktijk eruitziet. StudentCare biedt jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de zorgsector. Met een bijbaan bij StudentCare neem je bij diverse zorgorganisaties een kijkje en deel je deze ervaringen met andere studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Alles over de functie op een rijtje

  • Bijbaan als ADL-assistent in de gehandicaptenzorg;
  • Voor studenten geneeskunde, Hbo-verpleegkunde, Social work of een andere medische opleiding op minimaal Hbo-niveau;
  • Locatie: Utrecht;
  • In de zomer mogelijkheid om meer te werken;
  • Aantal uren: minimaal 8u/wk, meer mag altijd!
  • Werktijden: overdag tussen 06:00 en 24:00;
  • Salaris: vanaf €12,04 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren;
  • Gratis deelname aan het StudentCare ontwikkeltraject voor medisch studenten.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne Boekhoff

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Aan de slag op een bijbaan in de zorg? Ik help je aan een plek die bij jou past! Solliciteer of stuur mij een appje en ik neem contact met je op!