Bijbaan in de zorg regio Ede / Wageningen - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Ede / Wageningen

Studeer jij geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Verzorgende bij onze opdrachtgever in Ede / Wageningen. In deze functie help je patiënten bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn. Je helpt met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals wassen en aankleden. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals stoma- en katheterzorg en wondzorg. Voordat je aan het werk gaat volg je via ons een gratis scholing waarna je aan de slag gaat. Zo ben je goed voorbereid! 

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een functie als Verzorgende in de ouderenzorg;
  • Locatie: Ede/Wageningen
  • Voor wie? studenten HBO-Verpleegkunde
  • Aantal uur: in overleg. We zoeken studenten die flexibel aan de slag willen deze zomer.
  • Diensten: ochtend van 07:00 – 12:00/12:30 of avond van 17:00 – 21:30
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten, met o.a. loopbaanbegeleiding, workshops, een startmiddag en onderwijs!
  • Salaris: vanaf €11,56 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren, persoonlijk ontwikkelprogramma

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ontdekken of StudentCare bij jou past? Dan ga ik graag verder met je in gesprek. Stel jouw vraag via onderstaande knop!