Bijbaan in de zorg - regio Utrecht - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – regio Utrecht

Ben jij student geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen in de ouderenzorg én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan nu voor de regio Utrecht.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Helpende of Verzorgende bij onze opdrachtgever in de regio Utrecht.

In deze functie help je patiënten bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn. Je helpt met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals wassen en aankleden. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals bloeddruk meten, glucose meten en insuline toedienen. Voordat je aan het werk gaat volg je via ons een gratis scholing waarna je aan de slag gaat. Zo ben je goed voorbereid!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Wij zijn er voor medisch studenten die samen willen bouwen aan de zorg van morgen. Jouw doelen en unieke kwaliteiten staan bij ons centraal. 

Tijdens je studie maak je veel keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze keuzes zijn soms lastig omdat je nog niet weet hoe de praktijk eruit ziet. StudentCare biedt jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de zorgsector. Je kan bij diverse zorgorganisaties een kijkje nemen en deelt deze ervaringen met andere studenten geneeskunde en verpleegkunde. Werken bij StudentCare is dus niet zomaar een bijbaan. Je versnelt je ontwikkeling en vernieuwt de zorg met jouw frisse blik. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

 • Een functie als Helpende of Verzorgende in de ouderenzorg;
 • Locatie: Utrecht (stad)
 • Flexibele uren. Je beslist zelf hoeveel uur jij elke maand werkt;
 • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
 • Jouw persoonlijke begeleider helpt je in jouw ontwikkeling als zorgverlener. Daarnaast leer je via onze WeCareAcademy vaardigheden op het gebied van communicatie, innovatie en reflectie;
 • Salaris: vanaf €13,27 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren

Wie ben jij?

 • Je bent student Geneeskunde of HBO-V;
 • Je wilt minimaal 8 uur per week werken;
 • Je hebt al enige ervaring opgedaan in de zorg (bijvoorbeeld door een zorg stage);
 • Heb jij ervaring als Helpende? Dan kun je misschien ook starten als Helpende Plus of Verzorgende.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Keith via 06-14727959 of mail naar studenten@student-care.nl. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Manager Studenten

Keith Kanis

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ontdekken of StudentCare bij jou past? Dan ga ik graag verder met je in gesprek. Stel hieronder jouw vraag of maak een afspraak.