Bijbaan in de zorg - StudentCare kantoor - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – StudentCare kantoor

Ben jij medisch student? En heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat op het kantoor van een zorgorganisatie? Kom dan bij de WeCareGroup en wordt onderdeel van ons studententeam!

Wat ga je doen?

Bij de WeCareGroup werken ambitieuze artsen, verpleegkundigen en studenten op verschillende plekken in de zorg. Ons team op kantoor zorgt voor hen als zij voor anderen zorgen. Als student in het WCG studententeam help jij de de Manager Studenten. Je hebt een aantal vaste verantwoordelijkheden, zoals ondersteunen bij het vinden van nieuwe studenten voor StudentCare. Ook ben je het gezicht van StudentCare op onze evenementen, en ondersteun je kantoorcollega’s met wat op dat moment nodig is. Een afwisselende bijbaan dus! En een mooie kans om een kijkje te nemen op het kantoor van een zorgorganisatie.

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een leuke bijbaan op het kantoor van de WeCareGroup (StudentCare & TalentCare);
  • Voor studenten geneeskunde & HBO-verpleegkunde. Ook als je een andere medische- of businessopleiding doet nodigen we je uit om te solliciteren;
  • Locatie: Bussum, af en toe thuiswerken is mogelijk;
  • Werktijden: flexibel
  • Aantal u/wk: in ieder geval 8 uur (soms meer als er een evenement is)
  • Salaris: vanaf €11,90 per uur;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werkuren;
  • Gratis deelname aan ons ontwikkeltraject voor medisch studenten.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren?
Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Jouw toekomst is onze zorg! Wil je solliciteren of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met mij op via onderstaande knop.