Bijbaan in de zorg - Triagist - meerdere locaties in Nederland - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Triagist – meerdere locaties in Nederland

Zit jij in je derde jaar of hoger van de opleiding geneeskunde? Heb jij komende maanden tijd om lekker veel te werken? En doe je dat het liefste op een betekenisvolle bijbaan die je voorbereid op jouw toekomst als arts? Solliciteer dan nu als Triagist voor het Medisch Contact Centrum voor asielzoekers in Nederland.

Wat ga je doen?

Als Triagist ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle asielzoekers in heel Nederland die medische hulpvragen hebben. Je beantwoordt hun vragen door middel van telefoon- en videoconsulting en bedient de medisch-gerelateerde chat. Ze vertellen wat er aan de hand is, en jij maakt een inschatting van de ernst van de klachten en bepaalt wat de eerstvolgende acties zijn. Het is voor deze functie fijn als je al ervaring hebt met triage, maar dit is geen vereiste. In het inwerktraject volg je een uitgebreide triagetraining waarbij de focus ligt op het denken in urgentie in plaats van het stellen van diagnoses. Zo ben je goed voorbereid. Een mooie kans om relevante ervaring op te doen met patiënten van verschillende culturele achtergronden!

Omdat er een uitgebreid inwerktraject is zoeken wij studenten die komende drie maanden minimaal 24u/wk beschikbaar zijn. Daarna kan je minder gaan werken en bijvoorbeeld alleen in de weekenden blijven. Ook is het nodig dat je avond- nacht, en weekenddiensten werkt. Er gelden dan toeslagen op je loon, dus je kan lekker bijverdienen. Een mooie baan naast je studie door de flexibele werktijden, ook handig voor studenten die bijvoorbeeld wachttijd hebben tijdens de coschappen!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Alles over de functie op een rijtje

  • Jouw rol: Triagist in het Medisch Contactcentrum voor Asielzoekers;
  • Voor studenten geneeskunde (jaar 3 of hoger);
  • Meerdere locaties in Nederland; o.a. Groningen, Utrecht, Maastricht
  • Beschikbaarheid: Je bent voor ten minste negen maanden, 16u/wk beschikbaar;
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Marktconform salaris inclusief onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werkuren;
  • Gratis deelname aan ons ontwikkeltraject voor medisch studenten.

Ben je enthousiast geworden over deze rol? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne Boekhoff

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij samen ontdekken of StudentCare bij jou past? Ik ga graag verder met je in gesprek. Stel jouw vraag of maak een afspraak met mij via onderstaande knop!