Bijbaan in de zorg - Weesp - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Weesp

Studeer jij geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg in Weesp? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever in Weesp. In Weesp zijn er meerdere locaties en doelgroepen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een Zorgeloos Wonen locatie, de wijk, revalidatiezorg óf in een woonlocatie voor mensen met dementie. In de sollicitatieprocedure kijken we welke doelgroep op dit moment het beste past. Afhankelijk van jouw studiejaar en ervaring ga je aan de slag als Helpende (plus) of Verzorgende. Als er voor de functie Verpleegtechnische handelingen nodig zijn, volg je bij StudentCare eerst een gratis scholing voordat je start. Zo ben je goed voorbereid! Een leuke bijbaan dus waar je op langere termijn meerdere doelgroepen in de zorg kunt leren kennen. 

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een functie als Helpende of Verzorgende in de zorg;
  • Locatie: Weesp
  • Voor wie? Studenten geneeskunde of HBO-Verpleegkunde (al vanaf jaar 1);
  • Aantal uur: Flexibel (minimaal 8u/week)
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten, met o.a. loopbaanbegeleiding, workshops, een startmiddag en onderwijs;
  • Salaris: vanaf €13,27 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werkuren en een persoonlijk ontwikkelprogramma.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij samen ontdekken waar jij écht het verschil kan maken? Neem dan contact met mij op!