Bijbaan in de ouderenzorg Amsterdam - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Amsterdam

Studeer jij geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Helpende of Verzorgende bij onze opdrachtgever in de regio Amsterdam. In deze functie help je patiënten bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn. Je helpt met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals wassen en aankleden. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals bloeddruk meten, glucose meten en insuline toedienen. Voordat je aan het werk gaat volg je via ons een gratis scholing waarna je aan de slag gaat. Zo ben je goed voorbereid! Afhankelijk van jouw studiejaar en ervaring kan je meer verpleegtechnische handelingen leren zoals wondzorg, katheteriseren en stomazorg.

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een functie als Helpende of Verzorgende in de ouderenzorg;
  • Locatie: Amsterdam
  • Voor wie? Studenten geneeskunde of HBO-verpleegkunde
  • Flexibele uren. Je beslist zelf hoeveel uur jij elke maand werkt; in de zomermaanden kan je 24 – 28 uur aan de slag!
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten met o.a. loopbaanbegeleiding, workshops, een startmiddag en onderwijsavonden!
  • Salaris: vanaf €11,56 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via de button of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij samen ontdekken waar jij écht het verschil kan maken? Ik ga graag met je in gesprek!