Bijbaan in de ouderenzorg regio Arnhem / Velp - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Arnhem / Velp

Ben jij student geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg? Solliciteer dan nu voor de regio Arnhem / Velp.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Helpende plus of Verzorgende in de wijkverpleging in Arnhem/Velp. Je start als Helpende plus, waarbij je taken doet als ADL-zorg, steunkousen aan-/uittrekken, algemene controles uitvoeren, medicatie delen en toedienen en glucosewaarden meten en insuline toedienen. Voordat je aan het werk gaat volg je bij StudentCare een gratis scholing Verpleegtechnische handelingen. Zo ben je goed voorbereid! Op termijn kunnen we je ook doorscholen tot Verzorgende, waarbij je nog meer technische handelingen doet zoals zwachtelen, wondzorg en katheteriseren. Een mooie doorgroeimogelijkheid en kans om relevante werkervaring op te doen!

LET OP! Ook voor geneeskundestudenten zónder zorgstage. Door corona hebben veel studenten hun zorgstage gemist. Zonde, want daardoor zijn er minder kansen om al vroeg in je studie aan de slag te gaan in de zorg. Samen met onze opdrachtgever in Arnhem/Velp zorgen we voor een uitgebreid inwerktraject, waardoor je tóch aan de slag kan.

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Wij zijn er voor medisch studenten die samen willen bouwen aan de zorg van morgen. Jouw doelen en unieke kwaliteiten staan bij ons centraal. 

Tijdens je studie maak je veel keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze keuzes zijn soms lastig omdat je nog niet weet hoe de praktijk eruit ziet. StudentCare biedt jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de zorgsector. Je kan bij diverse zorgorganisaties een kijkje nemen en deelt deze ervaringen met andere studenten geneeskunde en verpleegkunde. Werken bij StudentCare is dus niet zomaar een bijbaan. Je versnelt je ontwikkeling en vernieuwt de zorg met jouw frisse blik. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een functie als Helpende plus of Verzorgende in de ouderenzorg;
  • Voor studenten geneeskunde of HBO-verpleegkunde. Je mag al vanaf het eerste jaar van je studie solliciteren; 
  • Locatie: Arnhem/Velp;
  • Minimaal 8u/wk. Je bent flexibel om zelf in te delen welke dagen jij werkt;
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Salaris: vanaf €13,27
  • per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding, flexibele werkuren;
  • Gratis deelname aan ons ontwikkeltraject voor medisch studenten.

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Keith via studenten@student-care.nl of 06-14727959. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Coördinator Recruitment

Keith Kanis

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ontdekken of StudentCare bij jou past? Dan ga ik graag verder met je in gesprek. Stel jouw vraag of maak een afspraak met mij via onderstaande knop!