Bijbaan in de zorg - regio Eindhoven - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – regio Eindhoven

Ben jij student geneeskunde of HBO-verpleegkunde? Wil jij praktijkervaring opdoen én werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? En zoek je een betekenisvolle bijbaan in de zorg? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Helpende plus of Verzorgende bij onze opdrachtgever in de regio Eindhoven. In deze functie help je patiënten bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn. Je helpt met Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals wassen en aankleden. Daarnaast voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals bloeddruk meten, glucose meten en insuline toedienen. Voordat je aan het werk gaat volg je via ons een gratis scholing waarna je aan de slag gaat. Zo ben je goed voorbereid!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Wij zijn er voor medisch studenten die samen willen bouwen aan de zorg van morgen. Jouw doelen en unieke kwaliteiten staan bij ons centraal. 

Tijdens je studie maak je veel keuzes die bepalend zijn voor jouw toekomst in de zorg. Deze keuzes zijn soms lastig omdat je nog niet weet hoe de praktijk eruit ziet. StudentCare biedt jou de kans om al vanaf het eerste jaar van je studie kennis te maken met de zorgsector. Je kan bij diverse zorgorganisaties een kijkje nemen en deelt deze ervaringen met andere studenten geneeskunde en verpleegkunde. Werken bij StudentCare is dus niet zomaar een bijbaan. Je versnelt je ontwikkeling en vernieuwt de zorg met jouw frisse blik. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden wij?

  • Een functie als Helpende plus of Verzorgende in de ouderenzorg;
  • Locatie: Eindhoven (stad)
  • Flexibele uren. Je beslist zelf hoeveel uur jij elke maand werkt;
  • Een gratis scholing Verpleegtechnische Vaardigheden;
  • Jouw persoonlijke begeleider helpt je in jouw ontwikkeling als zorgverlener. Daarnaast leer je via onze WeCareAcademy vaardigheden op het gebied van communicatie, innovatie en reflectie;
  • Salaris: vanaf €11,90 per uur, daarnaast gelden onregelmatigheidstoeslagen;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: vakantiegeld, reiskostenvergoeding en flexibele werkuren

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Solliciteer dan nu of neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!
Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne Boekhoff

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil jij samen ontdekken waar jij écht het verschil kan maken? Ik ga graag met je in gesprek!