Meewerkstage Events en Online Marketing - StudentCare

Vacature

Meewerkstage Events en Online Marketing

Zet jij ons verder op de kaart tijdens deze uitdagende stage?

Weet jij wat er online speelt en hoe je verschillende platformen en middelen kunt inzetten om onze doelgroepen (zorgverleners en medisch studenten) te bereiken en te activeren? En lijkt het jou een uitdaging om te werken bij een jonge en ambitieuze zorgorganisatie? Dan is de WeCareGroup de plek waar jij veel kunt leren op het gebied van (online) marketing, communicatie, mensgerichte content en events. Binnen deze stage kun je jouw creativiteit vrijuit inzetten!

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Events en Online Marketing ondersteun je de Coördinator Evenementen en de Coördinator Online Marketing bij verschillende projecten. Zo help jij ons om een nieuwe generatie zorgverleners te vergroten. Je houdt je dagelijks bezig met het bedenken en maken van aansprekende content en de organisatie van toffe evenementen voor studenten en zorgverleners. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

Dit kun je bij ons verwachten als stagiair(e)

  • Een interessante meewerkstage waar je de kans krijgt om veel verschillende projecten op te pakken;
  • Een stage vanaf februari 2023 voor minimaal 24 uur per week, duur van de stage in overleg;
  • Je komt te werken op ons kantoor in Bussum, een schitterend pand uit 1890. Makkelijk te bereiken met het ov;
  • Je werkt binnen een enthousiast, jong en gedreven team waar persoonlijke ontwikkeling en werkplezier hand in hand gaan;
  • Een stagevergoeding van €500 op basis van 40 uur per week.

Wie ben jij?

  • Jij bent 3e of 4e jaars student in de richting van event management, marketing, communicatie of een andere relevante opleiding;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, Utrecht, Hilversum of Amersfoort. 
  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg. 
  • Je hebt enige ervaring met Photoshop/ InDesign en Premiere Pro (een pré, geen eis).

Wie zijn wij?

StudentCare is opgericht door en voor zorgverleners en begeleidt een nieuwe generatie zorgverleners bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Medisch studenten werken bij ons om werkervaring op te doen in de zorg en versneld te groeien in hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit doen zij via onze eigen WeCareAcademy. Vanuit deze academy bieden wij een ontwikkelprogramma aan en organiseren wij verschillende events, kennissessies, onderwijs en workshops.

Is dit de stage die jij zoekt? Dan komen we graag in contact!

Coördinator Online Marketing Janine Vinders beantwoordt graag je eventuele vragen. Deze mag je mailen naar j.vinders@talent-care.nl of stuur een appje naar 0614954005. Heb je geen vragen en wil je direct reageren? Solliciteer dan via onderstaande knop, dan nemen wij contact met je op. Misschien verwelkomen wij jou wel vanaf februari als nieuwe (tijdelijke) collega!

Tom Fopma Event marketeer

Coördinator Evenementen

Tom Fopma

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je enthousiast geworden over deze stage of heb je nog vragen? Dan hoor ik dit graag. Hopelijk spreken wij elkaar snel!