Stage HR en recruitment - StudentCare

Vacature

Stage HR en recruitment

Wil jij na al dat studeren wel eens zien hoe het eraan toe gaat in de praktijk? En ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage binnen HR of Recruitment? Solliciteer dan nu als stagiair bij StudentCare! Binnen een meeloopstage bij StudentCare krijg je de mogelijkheid om jezelf, net als onze studenten, te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en wordt uitgenodigd om met jouw frisse blik met ons mee te denken.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen de Manager Studenten van StudentCare en wordt echt onderdeel van het StudentCare team. Op een dag houd jij je bezig met het vinden van nieuwe studenten die bij ons komen werken. Je schrijft vacatureteksten en voert je eigen kennismakingsgesprekken. Ook is er de mogelijkheid om losse projecten of opdrachten op te pakken. Tot slot mag je, als je dat leuk vindt, ook meekijken met HR processen zoals: het voeren van ontwikkelgesprekken, het beantwoorden van vragen van studenten, salarisverwerking en het aanmaken van contracten. Kortom: je krijgt écht een kijkje bij alles wat we op kantoor doen. 

Een uitdagende stage dus waarbij jij:

 • Meewerkt bij ons op kantoor. Samen kijken we welke taken je leuk vindt om op te pakken;
 • Wordt uitgedaagd om mee te denken over HR-gerelateerde vraagstukken;
 • Alles leert over recruitment en het proces van A-Z doorloopt;
 • De kans krijgt om praktijkervaring op te doen. Samen kijken we wat je wil leren en hoe wij daaraan kunnen bijdragen.

Wie zijn wij?

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als de zorgverlener goed op z’n plek zit, krijgen de patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Wat bieden we jou?

Als je bij ons aan de slag gaat word je onderdeel van een jong en leergierig team. Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier gaan bij ons hand in hand.

 • Een prima stagevergoeding €325,-;
 • Een enthousiast en gedreven team en een informele werksfeer;
 • Een innovatieve zorgorganisatie die niet kan wachten op jouw ideeën en expertise;
 • Alles wat nodig is om jouw werk goed te doen: Macbook Pro, Iphone en verse koffie;
 • Je werkt op ons kantoor in Bussum, een schitterend pand uit 1890. Daarnaast is er de optie om gedeeltelijk thuis te werken.

En wie ben jij?

 • Je volgt een commerciële of HR gerelateerde opleiding.  Studeer jij iets anders maar denk jij dat deze stage écht bij jou past? Dan horen wij ook graag van je!
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage (3 a 4 dagen per week) voor tenminste 4 maanden.
 • Je bent leergierig en wil jezelf ontwikkelen. Daarnaast ben je een echte aanpakker. Je vindt het leuk om dingen zelf uit te zoeken en op te zetten.

Ben jij de versterking die wij zoeken? 

Solliciteer dan direct via de button op deze pagina of neem contact op met Sanne Boekhoff via 06-38854350 of sanne@student-care.nl.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne Boekhoff

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature!? Neem dan contact met mij op. Hopelijk tot snel!