Student ondersteuning apotheek - StudentCare

Vacature

Student ondersteuning apotheek

Als student zorgverlener heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgprofessional van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel om een goede zorgverlener te worden. Voor ons multidisciplinaire team zoeken we farmacie studenten die samen met ons de zorg willen verbeteren. Trotse en leergierige zorgverleners in spé met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor zorg met de menselijke maat. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Dit kun je verwachten

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, koppelen wij je voor minimaal een half jaar aan dezelfde zorgorganisatie. Zo leer jij het reilen en zeilen in de zorgsector en met cliënten te werken. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding.

Deze bijbaan geeft jou een goed beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de apotheek. Je ervaart hoe de apotheekassistente te werk gaat en krijgt de kans om goede zorg te verlenen aan je patiënten. Bovendien ben jij de waardevolle, extra handen in het apotheekteam.

Wij bieden een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. TalentCare heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Gedurende jou baan ondersteunen we je met onderwijs, een buddysysteem en coaching. En dagen we je voortdurend uit om aan te pakken wat beter kan.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van goede arbeidsvoorwaarden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op met Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over StudentCare. Tot snel!

Jan Pieter Baarsma

Manager Studenten

Jan Pieter Baarsma

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar deze vacature en heb je vragen of opmerkingen die je graag met mij wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in.