Bijbaan in de zorg - Triagist huisartsenpraktijk (Utrecht) - StudentCare

Vacature

Bijbaan in de zorg – Triagist huisartsenpraktijk (Utrecht)

Ben jij student geneeskunde? Wil je relevante praktijkervaring opdoen in de zorg én deze zomer lekker bijverdienen? Solliciteer dan nu bij StudentCare!

Wat ga je doen?

In deze functie ondersteun je huisartsenpraktijken in de regio Utrecht met de triage. Als triagist ben jij het eerste aanspreekpunt voor mensen die bellen naar de huisartsenpraktijk. Je maakt een inschatting van de ernst van de klachten en bepaalt wat de eerstvolgende acties zijn. Het is voor deze functie fijn als je al ervaring hebt met triage, maar dit is geen vereiste. Je volgt namelijk eerst een gratis training zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. We zijn op zoek naar studenten die komende maanden minimaal 3 dagen/week kunnen werken. Lekker voor je cv én lekker voor je portemonnee dus!

Over StudentCare

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor betere zorg met persoonlijke aandacht. Als student maak je keuzes die bepalend zijn voor je toekomst. Maar hoe kom je er nou achter welk specialisme bij je past? Bij StudentCare helpen we studenten om te ontdekken wat zij belangrijk vinden. Zo maken we van jouw toekomst, onze zorg. Want als jij als zorgverlener goed op je plek zit, kun je jouw patiënten de aandacht geven die ze nodig hebben! Hoe we dit doen? Door het bieden van een bijbaan en een persoonlijk ontwikkelprogramma voor medisch studenten. Neem voor meer informatie vast een kijkje op www.student-care.nl.

Alles over de functie op een rijtje

  • Functie als triagist in de huisartsenzorg
  • Locatie: Utrecht (op loopafstand van Utrecht Centraal)
  • Voor wie: Studenten geneeskunde (vanaf jaar 2)
  • Ervaring is een pré
  • Aantal uren: 24-32 uur per week
  • Werktijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00
  • Duur opdracht: start vanaf half mei t/m eind juli 2021
  • Salaris: vanaf €12,59 per uur
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Vakantiegeld en reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons de zorg verbeteren? 

Neem contact op met Sanne via sanne@student-care.nl of 06-38854350. Tot snel!

Sluit deze vacature net niet aan bij wat jij zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures via www.student-care.nl/vacatures.

Sanne Boekhoff

Manager Studenten

Sanne

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Bij StudentCare is jouw toekomst onze zorg. Wil je samen ontdekken waar jij echt het verschil kan maken? Ik ga graag met je in gesprek!