Vacature Floorsupporter Rotterdam - StudentCare

Vacature

Floorsupporter

Ben jij de komende weken veel beschikbaar en wil je in korte tijd lekker bijverdienen? Lijkt het jou leuk om te helpen bij de overgang naar een nieuwe versie van het elektronisch patiëntendossier (HiX) in het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Lees dan snel verder!

Leuke (tijdelijke) opdracht als supportmedewerker bij de implementatie van een nieuw EPD (HiX).

Wat ga je doen

Heb jij je bachelor geneeskunde afgerond en ben je eind november / begin december beschikbaar en wil je een waardevolle ervaring toevoegen aan je CV? Kom ons dan helpen bij de overgang naar de nieuwe HiX binnen het Franciscus Gasthuis in Rotterdam en verdien een lekker zakcentje bij! Je gaat helpen de overgang naar de nieuwe versie van HiX binnen het Franciscus Gasthuis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als floorsupporter word je door ons getraind om ter plekke artsen en andere zorgverleners te helpen met de vragen die ze hebben over de nieuwe HiX-versie. Er zullen diensten zijn waar je ze telefonisch helpt en ook diensten zijn waar je op de afdeling/polikliniek rondloopt en ter plekke helpt. Van tevoren word je goed getraind in het gebruik van de nieuwe versie van HiX. 

Alles op een rijtje

  • Data: vrijdag 27 november, maandag 30 november t/m vrijdag 4 december
  • Scholing: Betaalde training van 2 uur. Zal plaatsvinden in de week van 23 t/m 27 november.
  • Locatie: Fransiscus Gasthuis of het Vlietland, Rotterdam
  • Loon: bruto-uurtarief van €15,- per uur
  • Werktijden: 8 uur per dag, dag: 7.30 – 16.30 of avond 16.30 – 23.30
  • Solliciteren tot: vrijdag 20 november

Wie ben jij

  • Student met minimaal een afgeronde bachelor geneeskunde;
  • Communicatief vaardig;
  • Je moet een VOG kunnen aanvragen;
  • Beschikbaar: eind november / begin december.

*Maak kans op een bonus*

Wanneer je een vriend of vriendin hebt die ook beschikbaar is voor dit project, meld hem of haar dan aan! Voor elk extra persoon die je aandraagt en die daadwerkelijk aan de slag gaat, ontvang jij een bonus van €50,-!

Jouw ontwikkeling staat centraal

StudentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor zorg met de menselijke maat. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van goede arbeidsvoorwaarden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over de vacature en StudentCare. Tot snel!

Jan Pieter Baarsma

Manager Studenten

Jan Pieter Baarsma

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar deze vacature of heb je vragen/ opmerkingen die je graag met mij wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in.