Student ouderenzorg - StudentCare

Vacature

Student ouderenzorg

Als student geneeskunde/verpleegkunde heb je een belangrijke rol: jij bent de zorgprofessional van de toekomst! De universiteit zorgt primair voor jouw professionele opleiding. Maar ook praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel om een goede zorgverlener te worden. Voor ons multidisciplinaire team zoeken we geneeskunde en verpleegkunde studenten die samen met ons de zorg willen verbeteren. Trotse en leergierige zorgverleners in spé met lef, die in actie komen als het beter moet of kan. Kortom; zorgverleners die écht het verschil willen maken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

TalentCare is opgericht voor en door zorgverleners en staat voor zorg met de menselijke maat. Dat betekent dat we zelf ook goed voor onze zorgverleners zorgen. Jouw doel en jouw unieke kwaliteiten staan daarbij centraal.

Dit kun je verwachten

Om jou goed voor te bereiden op je toekomst, koppelen wij je voor minimaal een half jaar aan dezelfde zorgorganisatie. Zo leer jij het reilen en zeilen in de zorgsector en met cliënten te werken. Deze werkervaring helpt je ook in je keuzeproces voor een vervolgopleiding.

Als student ouderenzorg help je patiënten bij de dagelijkse zorg en heb je oog voor hun welzijn. Je begrijpt dat iedere patiënt uniek is en graag zo veel mogelijk zijn of haar zelfstandigheid wil behouden. Als zorgprofessional bied jij de met de bewoner afgestemde ondersteuning. Je onderhoudt contact met familieleden en mantelzorgers en voert overleg met je collega’s. Je draagt zelfstandig en actief bij aan de uitvoering van het zorgplan. Daarnaast voer je technische handelingen uit.

Wij bieden een team van studenten en jonge medisch professionals, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je ervaringen kunt delen. TalentCare heeft een open en betrokken cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Gedurende jou baan ondersteunen we je met onderwijs, een buddysysteem en coaching. En dagen we je voortdurend uit om aan te pakken wat beter kan.

Goed voor jezelf zorgen

Kiezen voor TalentCare betekent goed voor jezelf zorgen. Allereerst investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. En vanzelfsprekend geniet je ook van goede arbeidsvoorwaarden.

Doe je mee?

Solliciteer via onderstaand formulier of neem rechtstreeks contact op Jan Pieter Baarsma via 06-28528530 of janpieter@student-care.nl. Jan Pieter beantwoordt graag al je vragen over StudentCare. Tot snel!

Jan Pieter Baarsma

Manager Studenten + Arts

Jan Pieter Baarsma

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ben je benieuwd geworden naar TalentCare en heb je vragen of opmerkingen die je graag met mij of één van mijn collega’s wilt bespreken? Plan dan hier een afspraak in.