Haal het beste uit jezelf

Ben jij student geneeskunde, farmacie of verpleegkunde? Zoek je een relevante bijbaan in de zorg waar je ook alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? Doe de test en kijk of jij en StudentCare een match zijn of kijk direct of er een vacature voor jou bij zit.

Ontdek de zorg

Ervaar verschillende werkplekken in de zorg. Ontdek wat bij jou past. Wij helpen jou om alles uit je bijbaan te halen en talenten te ontwikkelen.

Bijbaan in de zorg

Relevante werkervaring door een bijbaan in de zorg

Persoonlijke ontwikkeling

Onze cultuur

Leer collega's kennen via je bijbaan in de zorg

Meer weten over onze vacatures?

Ben je student geneeskunde, verpleegkunde, medische hulpverlening of farmacie? Dan kun je snel aan de slag in een bijbaan in de zorg die jou helpt om te groeien. Wij hebben altijd meerdere opdrachten in jouw regio. Kijk welke bijbaan jou aanspreekt en solliciteer. Of kijk eerst of StudentCare bij jou past en doe de test.

TAL 2708 - Stefan Ottenbros_012-1 (1)

Oprichter + Directeur

Stefan Ottenbros

“Onze studenten maken een groeiversnelling door. Dat geeft ze een mooie voorsprong als ze de collegebanken verlaten.”

De voordelen van een bijbaan in de zorg.

Alle voordelen op een rij

Help ook de zorg verbeteren!

Zorgverleners van StudentCare en TalentCare zetten zich actief in om de zorg te verbeteren. In kleine stapjes, bij elke opdracht weer. Dat is precies waar het bij StudentCare om draait; een betere zorg met persoonlijke aandacht voor iedereen. Laat je inspireren! Bijvoorbeeld door de Opkikkerdag.

Video afspelen

Neem contact met ons op

Wil je weten wat StudentCare voor jou kan betekenen? We gaan graag met je in gesprek over een bijbaan in de zorg en jouw ontwikkeling.