WeCareAcademy brengt leren in de praktijk

Ambitieuze zorgverleners krijgen de mogelijkheid om naast hun bijbaan een Persoonlijk Leiderschap traject te volgen via onze WeCareAcademy. Omdat we ervan overtuigd zijn dat persoonlijk leiderschap, motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor een succesvolle toekomst in de zorg.

Onze filosofie

De zorgverlener van morgen moet sterk in de schoenen staan en zich blijvend ontwikkelen. Daarom heeft de WeCareGroup, waar StudentCare onderdeel van is, een eigen WeCareAcademy waar al onze zorgverleners een persoonlijk ontwikkeltraject volgen.

Werken bij StudentCare is meer dan bijbaan waar je goed verdient. Het is voor medisch studenten de ideale combinatie van praktijkervaring, training en coaching. Je onderzoekt verschillende werkplekken en tegelijkertijd werk je via onze WeCareAcademy aan persoonlijke groei, vakverdieping en soft skills.

Wat kun je verwachten?

Naast vakinhoudelijke scholing komen bij de WeCareAcademy vaardigheden aan bod die niet voorkomen in de opleiding, maar wel belangrijk zijn voor je persoonlijke ontwikkeling als zorgverlener.

Vakinhoudelijke ontwikkeling

StudentCare biedt studenten praktijkgerichte scholing zodat ze goed voorbereid aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers. Welke scholing dat is, is afhankelijk van het werk dat ze doen. Twee keer per jaar voert de Manager Studenten evaluatiegesprekken met onze studenten om de persoonlijke leerdoelen en werkwensen te bespreken.

Professie

Persoonlijke ontwikkeling

Bij StudentCare vinden we persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als professionele ontwikkeling. Want als onze studenten lekker in hun vel zitten en met zelfvertrouwen en plezier in hun werk staan, zijn het betere zorgverleners. De WeCareAcademy is er voor alle zorgverleners (aanstormend en ervaren) die snappen dat betere zorg begint bij jezelf. We bieden ze een bewezen effectief ontwikkeltraject met veel persoonlijke aandacht en oog voor individuele behoeften en ambities.

Persoonlijk leiderschap

Aanstormende en ambitieuze zorgverleners krijgen bij StudentCare de mogelijkheid een Persoonlijk Leiderschap Ontwikkeltraject te volgen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat persoonlijk leiderschap, motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor een succesvolle carrière in de zorg.

persoonlijk

Zo ontwikkelt WeCareAcademy een nieuwe generatie zorgverleners.

Zo ontwikkelt de WeCAreAcademy een nieuwe generatie zorgverleners
Sanne Boekhoff

Manager Studenten + Organisatiepsycholoog

Sanne Boekhoff

“De WeCareAcademy biedt een combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. De ideale combinatie om je te ontwikkelen als ambitieuze student en jonge zorgverlener.”

Neem contact met ons op

Ga jij de uitdaging aan om met jouw frisse blik samen met ons te werken aan de zorg van de toekomst?